Bel ons:

+31 (0)111 – 461492

Over het park

Het hele jaar ontspannen
op ons luxe park

Beste gast

Welkom bij Eurekapark Renesse

Welkom bij Eurekapark Renesse op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Wilt u een actieve vakantie of wil u juist helemaal tot rust komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van veel gemakken voorzien

Faciliteiten

Op ons park is er vertier voor uw kinderen. Wij hebben een mooie speeltuin met verschillende klimtoestellen. Onze Kidsclub Sandy organiseert in het hoogseizoen activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen.

U kunt heerlijk eten bij Restaurant “de Loze Visser”, die zich ook op ons terrein bevindt. Het restaurant heeft een binnen speelplaats waar kinderen fijn kunnen spelen tijdens uw restaurant bezoek. Bij het restaurant kunt u gebruik maken van een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

Natuur en rust op een bruisend eiland

De omgeving

Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand en het natuurgebied de ‘Vroongronden’. Renesse heeft verschillende fietspaden en wandelroutes langs prachtige natuurgebieden. Ook op loopafstand, is het bruisende centrum van Renesse. Hier vind u diverse winkels, horeca- en uitgaansgelegenheden.

Door gebruik te maken van het Transferium bent u snel op andere locaties.

Op diverse informatiezuilen in Renesse vindt u informatie over de bezienswaardigheden.

Eurekapark op de kaart

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Handig om te weten

Parkinformatie

Graag informeren wij u, dat honden bij ons op het park alleen toegestaan zijn in chalets in eigendom. Honden zijn bij verhuur niet toegestaan. 

De ingang van ons park maakt gebruik van kentekenregistratie. De slagboom zal voor bij het inrijden op het park van 07:00 – 23:00 uur voor u openen. Van 23:00 – 07:00 is het niet mogelijk om met uw auto het park op te rijden, uitrijden is te allen tijde mogelijk. 

Voor meer informatie kunt u contact op nemen via email, telefoon of door het contactformulier in te vullen onder “Contact”. Ons vriendelijke personeel staat u graag te woord!

nl_NLNederlands
Scroll naar boven