Bel ons:

+31 (0)111 – 461492

Welkom bij Eurekapark

Het hele jaar ontspannen
op ons luxe vakantiepark

In verband met wegwerkzaamheden aan de Hoogenboomlaan bij de huidige in/uitgang van het Eureka Park kunt u momenteel alléén de uit/ingang van het nieuwe parkeerterrein gebruiken om het park op – en af te rijden

Beste gast

Welkom op ons rustige, luxe familiepark

Met ons grote aanbod aan chalets, voorzieningen en services zijn wij u graag van dienst en kunt u onbezorgd van uw vakantie en de omgeving genieten. Wij van team Eureka zorgen er graag voor dat u een fijne vakantie kan beleven in Renesse.

U kunt rustig genieten van uw chalet op uw privé perceel.

Ook Renesse en omgeving hebben veel te bieden. Strand, natuurgebied, shopping en vele andere activiteiten zijn allen binnen handbereik. Het strand ligt op 15 minuten loopafstand en het gezellige centrum van Renesse vol eetgelegenheden, terrasjes en winkels ligt ook op 15 minuten loopafstand. Ook zijn er vele activiteiten te beleven; zoals fietsen, wandelroutes, activiteiten op de Brouwersdam, pretpark Neeltje Jans en nog veel meer.

Wij verwelkomen u graag om u de ‘’Eureka’’ experience te kunnen geven. Wellicht vindt u het ook!

Het hele jaar ontspannen op een luxe park

Ons caravanpark is gelegen tegen het natuurgebied De Vroongronden en op loopafstand van het strand. Deze fraaie ligging geeft U als gast de ideale basis om in alle rust te ontspannen, te wandelen, te fietsen of natuurlijk het strand te bezoeken!

Chalet kopen

Het vakantiegevoel langer vasthouden?

Dit kan door een Chalet te kopen op Eureka Park. Uw eigen “home away from home” waar u volledig tot rust kunt komen. Luxe zoals thuis maar toch de rust van een chaletpark. Er is een divers aanbod beschikbaar, ga met ons in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.

Bij Eureka Chaletbouw is de mogelijkheid om uw eigen chalet te laten bouwen en kunt u onderdeel uitmaken van ons luxe chaletpark. Wij proberen u bij een aankoop van een chalet maximaal te ontzorgen.

Chalet huren

Genieten van een fijne vakantie

Een fijne vakantie beleven voor het hele gezin is mogelijk in een voor u passende chalet op Eureka park. Met ons diverse aanbod is er voor ieder wat wils. Onze Eureka Chalets zijn van veel gemakken voorzien en elk verhuurobject voldoet aan onze kwaliteitsgarantie.

Neem een kijkje op onder “Chalet huren” en ontdek welke chalet voldoet aan uw vakantiewensen.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven