• Kidsclub
    Altijd wat te doen voor de kleintjes
  • Luchtfoto
    Het park van bovenaf gezien

Eurekapark Renesse

Welkom bij Eurekapark Renesse op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Wilt u een actieve vakantie of wil u juist helemaal tot rust komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Faciliteiten

Op ons park is er voldoende vertier voor uw kinderen. Wij hebben een mooie speeltuin met verschillende klimtoestellen. Daarnaast hebben wij ook nog een binnen speelplaats waar ze zich uit kunnen leven. Onze Kidsclub Sandy organiseerd in het hoogseizoen activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Verder kunt u heerlijk eten bij Restaurant “de Loze Visser”, die zich ook op ons terrein bevindt. Op heel het park is gebruik te maken van het gratis Wifi netwerk. U kunt gebruik maken van een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

De omgeving

Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand en het natuurgebied de ‘Vroongronden’. Renesse heeft verschillende fietspaden en wandelroutes langs prachtige natuurgebieden. Ook op loopafstand, is het bruisende centrum van Renesse. Hier vind u diverse winkels, horeca- en uitgaansgelegenheden.

Door gebruik te maken van het Transferium bent u snel op andere locaties. Hier bevindt zich ook het VVV kantoor. Waar u alle informatie over de omgeving en bezienswaardigheden kunt vinden.

 

Als u een mooi verblijf zoekt, kom dan bij ons kijken! Velen hebben het al gevonden: “EUREKA”, wellicht vindt U het óók!

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting:

Plattegrond

Parkinformatie

Graag informeren wij u, dat honden bij ons op het park alleen toegestaan zijn in chalets van uw eigendom. Honden bij verhuur zijn echter niet toegestaan. 

De ingang van ons park maakt gebruik van kentekenregistratie. De slagboom zal voor bij het inrijden op het park van 07:00 - 23:00 uur voor u openen. Van 23:00 - 07:00 is het niet mogelijk om met uw auto het park op te rijden, uitrijden is te allen tijde mogelijk. 

Bij onduidelijkheden kunt u contact op nemen via email, telefoon of door het contactformulier in te vullen onder "Contact". Ons vriendelijke personeel staat u graag te woord!