• Kidsclub
    Altijd wat te doen voor de kleintjes
  • Luchtfoto
    Het park van bovenaf gezien

Faciliteiten

Op ons park is er voldoende vertier voor uw kinderen. Wij hebben een mooie speeltuin met verschillende klimtoestellen. Daarnaast hebben wij ook nog een binnen speelplaats waar ze zich uit kunnen leven. In onze Kidsclub Sandy organiseren in het hoogseizoen activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Verder kunt u heerlijk eten bij het Restaurant “de Loze Visser”, die zich ook op ons terrein bevindt. Op heel het park is gebruik te maken van het gratis Wifi netwerk. U kunt gebruik maken van onze was- en droogmachines en is er een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

De omgeving

Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand en het natuurgebied de ‘Vroongronden’. Renesse heeft verschillende fietspaden en wandelroutes langs prachtige natuurgebieden. Ook op loopafstand, is het bruisende centrum van Renesse. Hier vind u diverse winkels, horeca- en uitgaansgelegenheden.

Door gebruik te maken van het Transferium bent u snel op andere locaties. Hier bevindt zich ook het VVV kantoor. Waar u alle informatie over de omgeving en bezienswaardigheden kunt vinden.

 

Veel van onze gasten hebben het al gevonden: “EUREKA”. Als U een mooi verblijf zoekt, kom dan bij ons kijken en wellicht vindt U het óók!

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting:

Plattegrond

Parkinformatie

Onder park informatie kunt u altijd bij onze informatiebrief en het reglement voor het park en kids club sandy. Zijn er onduidelijkheden dan kunt u deze altijd navragen door met ons in contact te komen via email (button naar contact) of om het persoonlijk na te vragen tijdens onze kantoortijden (button naar kantoortijden). Ook kunt u bij de receptie terecht voor informatie en folders over de omgeving en wat u kunt ondernemen tijdens uw verblijf op Eureka. Ons vriendelijke personeel staat u graag te woord en wijst u onze voorzieningen op het park.

Wij informeren u graag dat honden bij ons op het park zijn toegestaan in chalets in uw eigendom echter staan wij honden niet toe in verhuur